Každá svatební sezóna přináší nové trendy v květinových aranžmá a výzdobě. Zde je několik květinových trendů, které jsou v současné době populární na svatbách:

  1. Eukalyptus – Květinový doplněk, který poskytuje krásnou zelenou barvu a má jemnou vůni. Může být použit samostatně nebo s dalšími květinami.
  2. Růže – Tradiční květina na svatbách, která je stále velmi populární. Dnes jsou oblíbené spíše náročnější druhy růží, jako jsou například David Austin nebo Peonkové růže.
  3. Hortenzie – Květina, která se vyskytuje v mnoha barvách a velikostech. Ideální pro vytváření objemných květinových dekorací.
  4. Lilie – Květina s výraznou vůní a jasnými barvami. Velké lilie jsou ideální pro vytváření nápadných květinových aranžmá.
  5. Sukulenty – Jsou moderní a často používané květiny na svatbách. Mají neobvyklé tvary a barvy a jsou ideální pro vytváření moderních a neobvyklých květinových aranžmá.
  6. Čajové růže – Druh růže, který se vyskytuje v mnoha barvách a velikostech. Jsou ideální pro vytváření romantických a vintage květinových aranžmá.
  7. Orchideje – Elegantní květina, která je často používána na moderních svatbách. Jsou k dispozici v mnoha barvách a velikostech a jsou ideální pro vytváření moderních a neobvyklých květinových aranžmá.
  8. Květiny z polí – V poslední době se stávají populárními květiny, které jsou ponechány v přirozené formě a používají se k vytváření rustikálních, přírodních výzdob a květinových aranžmá.

Je důležité si uvědomit, že květinové trendy jsou proměnlivé a co je populární dnes, může být zítra již passé. Je důležité vybrat květiny, které se líbí vám a zapadají do celkového stylu svatby.

Podobné příspěvky