Pokud si na svatbu vezmete amatérského fotografa, může se stát řada věcí, které by mohly negativně ovlivnit výsledky fotografií a způsobit zklamání.

  1. Fotografie nemusí být kvalitní: Amatérský fotograf nemusí mít potřebné vybavení nebo zkušenosti, aby zajistil vysokou kvalitu fotografií.
  2. Fotografické chyby: Amatérský fotograf může dělat chyby při fotografování, jako je špatná expozice, nevhodné ostření nebo nepovedené kompozice.
  3. Chybějící momenty: Amatérský fotograf nemusí být dostatečně zkušený, aby zachytil všechny důležité okamžiky vaší svatby.
  4. Neprofesionální přístup: Amatérský fotograf nemusí být dostatečně profesionální, aby se řídil harmonogramem vaší svatby a mohl způsobit zpoždění.
  5. Ztráta fotografií: Amatérský fotograf může ztratit fotografie nebo je poškodit, což může znamenat ztrátu vzpomínek na celou událost.
  6. Nízká úroveň retuše: Amatérský fotograf nemusí být dostatečně zkušený v úpravách a retuší fotografií, což může znamenat, že výsledné fotografie nebudou vypadat tak dobře, jak by měly.
  7. Neprofesionální prezentace: Amatérský fotograf nemusí mít dostatečné zkušenosti s tiskem a prezentací fotografií, což může vést k neuspokojivému výsledku.
  8. Potenciální konflikt z jinými dodavateli: Amatérský fotograf nemusí být zvyklý spolupracovat s jinými dodavateli, což může vést k potenciálním konfliktům.

Celkově je důležité si uvědomit, že svatba je jedinečná událost a že zachycení těchto vzpomínek by mělo být v rukou zkušeného a profesionálního fotografa. Pokud si tedy chcete být jisti kvalitou fotografií a celkovým průběhem focení, je lepší se spoléhat na zkušeného a profesionálního fotografa, který má potřebné vybavení a zkušenosti k zachycení nezapomenutelných okamžiků.

Podobné příspěvky